Srebrna
Zlatna
Brončana

5. MEMORIJALNA BICIKLIJADA U SPOMEN DEJANU I DALIBORU

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

5. MEMORIJALNA BICIKLIJADA 
"U SPOMEN DEJANU LJUBASU I DALIBORU KALČIĆU"
02. travanj 2018, Jušić - Lukeži - Dražice
startJusici
  Dragi naši prijatelji, sportaši i rekreativci. Ove ćemo godine po 5. puta održati biciklijadu u spomen na naša dva vrhunska sportaša i plemenita prijatelja koja su nas prerano napustila.

DVJESTO BICIKLISTA NA MEMORIJALNOJ BICIKLIJADI DEJANU I DALIBORU 2017.

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

4. MEMORIJALNA BICIKLIJADA U SPOMEN DEJANA LJUBASA I DALIBORA KALČIĆA
Jušići-Dražice 17.04.2017. uskrsni ponedjeljak

Prekrasno, sunčano i suho vrijeme ispratilo je ove godine skoro 200 biciklista, priatelja i poznanika Dejana Ljubasa i Dalibora Kalčića duž 28Km duge rute, od Jušića do Dražica.
Među mnogim rekreativnim biciklistima isticale su se grupe dresova skoro svih biciklističkih i triatlonskih klubova regije...

NA POSTOLJIMA CESTOVNOG BICIKLIZMA SVUDA NAŠI TRIATLONCI

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

TRIATLONCI TK RIVAL SKIDAJU ODLIČJA CESTOVNOG BICIKLIZMA U HRVATSKOJ I INOOZEMSTVU
Rijeka, 05.06.2016.

Imali smo buran sportski tjedan. Naši su triatlonci vozili cestovne biciklističke utrke za reprezentaciju i BICIKLISTIČKI KUP HRVATSKE od Čakovca do Učke dok je Dorotea vozila utrke u Češkoj za Hrvatsku biciklističku reprezentaciju. Organizirali smo B2B RUN - Rijeka, nastupili na ALPE - ADRIA KUPU, nastupili na FALKESTEINER TRIATLONU i KUPU HRVATSKE U PLIVANJU PERAJAMA.
Proteklog tjedna triatlonci TK Rival koji nastupaju u biciklističkim cestovnim natjecanjima pod paskom Vladimira Miholevića, biciklističkog trenera triatlonaca TK Rival  protekle dvije godine, zbog koga su se učlanili i u BK Rijeka, kako bi pojačali klub i ponovo potvrdili kvalitetu riječkog cestovnog biciklizma, popeli na postolja svih utrka Hrvatskog biciklističkog kupa...

TRIATLONCI TK RIVALA U HRVATSKOJ CESTOVNOJ BICIKLISTIČKOJ REPREZENTACIJI

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

IZUZETNE REZULTATE POSTIGLI SU NAŠI TRIATLONACI U MEĐUNARODNIM CESTOVNIM BICIKLISTIČKIM UTRKAMA PROŠLOG VIKENDA!
Novi Sad, 22.05.2016.

Marin Jotanović na Trofeju Sajamskih gradova u Novom Sadu te Dorotea Čargonja, Irina Puvača, Ivan Vuletić i Karlo Kirinčić nastupili su u Sloveniji, na Velikoj Nagradi Idrije za kadete i mlađe juniorke za BK Rijeka.
Marin je kao najmlađi hrvatski reprezentativac od šesteročlane reprezentacije Hrvatske postigao najbolje

DOROTEA SREBRNA, IRINA BRONČANA U KOMENDI (SLO)

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

DOROTEA I IRINA NA POSTOLJU, MARIN IZBORIO REPREZENTACIJU
Komenda (SLO), 15.05.2016.
dodoirina
Izvanredne vijesti o uspjesima triatlonaca TK Rival u baznim triatlonskim disciplinama se nastavljaju...
Pod bojama BK Rijeke, ovog su vikenda naši triatlonci i triatlonke nastupili na dvoetapnoj utrci “10. velike nagrade Občine Komenda” u Sloveniji.
Kod mlađih juniorki, Dorotea Čargonja i Irina Puvača su se plasirale na drugo i treće mjesto, dok je u kategoriji juniora Marin Jotanović podjelio...

SREBRO I ZLATO BICIKLISTIČKIM PUTEVIMA CVIJEĆA

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

DOROTEA I IRINA NA POSTOLJU PUTEVA CVIJEĆA
Donja Lomnica, 07.05.2016.
irinaidodo
Moramo čestitati i našim triatloncima koji su u dresovima Biciklističkog kluba Rijeka odrađivali biciklističke dionice na utrci "Putevima Cvijeća" u Donjoj Lomnici, kraj Zagreba.
Dorotea Čargonja pobjednica je u kategoriji mlađih juniorki,dok je Irina Puvača bila srebrna...

DOROTEA ZLATNA A MARIN I IRINA BRONČANI BICIKLISTI U ZADRU

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

VELIKA BICIKLISTIČKA NAGRADA GRADA ZADRA, POBJEDA DORATEE I BRONCE MARINA I IRINE
Zadar 30.04.2016.
irinadodopostolje
Čestitke našim triatloncima i triatlonkama na izvanrednim rezultatima u najjačoj konkurenciji cestovnih biciklista i biciklistica Hrvatske.
Na 57. biciklističkoj Velikoj Nagradi 1.svibnja u Zadru nastupilo je u bojama BK Rijeka šest triatlonaca i triatlonki TK Rival...

3. MEMORIJALNA BICIKLIJADA "U SPOMEN DEANU LJUBASU I DALIBORU KALČIĆU"

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

OD JUŠIĆA DO ČAVLI VIŠE OD STOTINU BICIKLISTA PRKOSILO KIŠI I MAGLI
Ponedjeljak 28.03.2016.
LUKEZI
Na 3. eventu ovogodišnjeg FESTIVALA SPORTA I REKREACIJE PGŽ-a, sa starta biciklijade u  Jušićima ukupno je krenulo u avanturu  sveukupno 102 biciklista.
Biciklijadu su organizirali SD Rupnjak – Jušići, PD Obruč iz Jelenja i  TK Rival – Rijeka u suradnji sa Zajednicom sportova Primorsko – goranske županije.
Na biciklijadi se je okupio veliki broj nekadašnjih vrhunskih biciklista iz većine Istarskih i Riječkih biciklističkih klubova, kao i triatlonci, trekeri, planinari i mnogi drugi sportaši koji su odlučili vožnjom bicikala u memorijalnoj biciklijadi prisjetiti se Dejana i Dalibora, svojih prijatelja i sportskih kolega s kojima su se redovito družili ovim putevima na treninzima i utrkama.

Pridružio nam se je i Vladimir Miholjević, zaželio nam je dobru vožnju i zamolio da se što više sportaša Rijeke i okolice uključi u organizaciju prolaska utrke TOUR OF CROATIA, koja se vozi 22.04. od Crikvenice do Učke.

LEON 7. NA 37. BICIKLISTIČKOM TROFEJU UČKA 2015.

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

37. BICIKLISTIČKI TROFEJ UČKA - BRDSKO PRVENSTVO HRVATSKE 2015.
13. 06.2015.
leonmarin
Na ovogodišnjem izdanju Brdskog biciklističkog Prvenstva Hrvatske Učka nastupilo je 99 biciklista i biciklistica iz svih Hrvatskih klubova.
U utrci kadeta, pod bojama biciklističkog kluba Rijeka nastupili su naši triatlonci Leon Pandža i Marin Jotanović.
Leon je došao na cilj sedmi, u vremenu 23:05min, sa manje od 2 minute zaostatka od pobjednika Viktora Potočkog (21.14min) iz Radenske AS Ljubljana. Drugoplasirani je bio Marko Vujević iz BK Tuškanac a trečeplasirani Ivan Šotola, BK Sokol iz Vinkovaca.
Marin Jotanović se je plasirao na 15. mjesto s vremenom 25:13min.
Moramo čestitati našem prijatelju i trening sudrugu, Franu Miholjeviću, sinu biciklističkog trenera naših triatlonaca Vladimira Miholjevića, koji je na svom prvom službenom nastupu, stigao do srebrne medalje kategorije početnika B, te je bio trečeplasirani kategorija A i B. Komplimenti Fran!

DOROTEA BRONČANA NA VELIKOJ NAGRADI ČAKOVCA

. Objavljeno u: BICIKLIZAM

ČESTITKE DOROTEI I MARINU ZA IZVRSNE REZULTATE U BICIKLIZMU, NA BICIKLISTIČKOJ UTRCI - 3.VN GRADA ČAKOVCA
Nedjelja, 31.05.2015.
dodo
Naši neumorni triatlonci, Dorotea Čargonja i Marin Jotanović su u nedjelju, 31.05. dan nakon osvajanja naslova prvaka Hrvatske na duatlonu u Stubici nastupili na biciklističkom natjecanju, Velikoj nagradi grada Čakovca pod bojama biciklističkog kluba Rijeka.
Dorotea je u jakoj konkurenciji osvojila brončano odličje kategorije kadetkinja...