Srebrna
Zlatna
Brončana

PH U DALJINSKOM PLIVANJU PERAJAMA I EKO KOSTRENA 2016

. Objavljeno u: PLIVANJE

DVA ODLIČJA SA PRVENSTVA HRVATSKE U PLIVANJU PERAJAMA
Kostrena: 04.06.2016.

Ovog smo tjedna osim utrka trčanja oko Luke Rijeka, biciklizma u Češkoj, Čakovcu i na Učki, triatlona u Austriji i Zadru, za kraj se odazvali pozivu prijatelja iz KPA Kostrena te volontirali i čistili obalu Žurkova.
U organizaciji Kluba Podvodne Orjentacije Kostrena i Općine Kostrena održana je akcija čišćenja obale i podmorja akvatorija duž kostrenske obale u kojoj su uz razna ronilačka i DVD društva iz cijele Hrvatske u čišćenju svesrdno pripomogli i članovi Triatlon Kluba Rival.

CHIARA GRUBER POBJEDNICA PLIVAČKOG KUPA NA 1500m

. Objavljeno u: PLIVANJE

TRIATLONKA NA VRHU POSTOLJA MUSTO PLIVAČKOG KUPA NA 1500m
Rijeka, 22.05.2016.

Danas se je plivalo 7., finalno  kolo u daljinskom plivanju ovogodišnjeg MUSTO KUPA. 
Nakon zbrojenih najboljih 6 rezultata, ukupni pobjednici bili su Rosario Cice, plivač daljinskog plivanja iz Trsta i Chiara Gruber, triatlonka TK Rival - Rijeka.
U ženskoj konkurenciji, srebro je osvojila Petra Rudić iz KDP Donat - Zadar, dok je broncu osvojila Daniela Simonich Ponterosso Trieste (IT). kod muškaraca, iza Rosaria Cuce, ukupno drugoplasirani bio je Miloš Španjol, KDP Primorje Neven pedišić iz KDP Donat - Zadar...

TRIATLONKA RIVALA POBJEDNICA PLIVAČKOG MARATONA NOVI OPEN

. Objavljeno u: PLIVANJE

SESTRE GRUBER NA POSTOLJIMA PLIVAČKOG MARATONA U NOVOM VINODOLSKOM
12.07.2015.
Chiara
Na utrkama Novljanskog plivačkog maratona okupilo se je više od 70 plivača-maratonaca iz Italije, Slovenije, Švedske, Makedonije i Hrvatske.
Mada su Talijanski plivači i plivačice dominirali su na postoljima u muškoj i ženskoj konkurenciji utrke na 2500m, iznenadila je sve pobjeda naše triatlonke Chiare Gruber (2001.g) u apsolutnoj kategoriji te srebrno odličje njene mlađe sestre, Gioie Gruber (2003.g) u poretku po hendikep tablici.
U utrci dužine 2500m su nastupili Ivan Vuletić i Manuela Štefanić...

DVA SREBRA I DVIJE BRONCE MANUELE I GIOIE NA LEN AQUATICS DAY UTRKAMA

. Objavljeno u: PLIVANJE

APSOLUTNA BRONCA TRIATLONKE - NAJMLAĐE PLIVAČICE UTRKE NA 1000M
21.06.2015.
lenstart
U sklopu "FESTIVALA REKREACIJE" i "DANA VODENIH SPORTOVA", ove nedjelje su se na otvorenom moru pred plažama Ploče i Vila Nora kod bazenskog kompleksa Kantridda odvijali plivački maratoni na 5000m i 1000m te plivačka utrka na 100m. U 11h istovremeno je startalo nešto manje od stotinu plivača i plivačica maratonaca u utrkama na 1000 i na 5000m iz svih domaćih klubova daljinskog plivanja te Slovenije, Italije, Njemačke i Makedonije.
U utrci na 1000m nastupili su triatlonci i triatlonke TK Rival; Ivan i Josipa Vuletić, Manuela Štefanić, Gioia i Chiara Gruber, te su im se pridružili na utrci od 100m naši poćetnici; Erik i Antonija Adamec, Ivana Petrović, Jan Martinović i Lovro Pandža.

ŠEST ODLIČJA TRIATLONACA RIVALA SA PLIVAČKOG MARATONA U KOSTRENI

. Objavljeno u: PLIVANJE

CRO-CUP PLIVAČKI MARATON KOSTRENA 2015
14:06.2015.
Postolje_Kostrena
Dva odličja Gioie Gruber i po jedno Chiare Gruber, Manuele Štefanić , Jakova Radića i Antonije Adamec osvojena su na plivačkoj utrci dužine 1000m koja se je plivala na Kostreni u sklopu CRO-CUP plivačkog maratona Kostrena 2015.
Na plivačkim utrkama dužine 1000 i 5000m nastupilo je više od stotinu plivača iz večine klubova plivačkog maratona iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Uz plivače - maratonce, na utrci je nastupio je dio početnika, mlađih kadeta i kadeta, triatlonaca i triatlonki TK Rival...

TK RIVAL KUPANJEM U MORU ZATVORIO 2014. I OTVORIO 2015. GODINU

. Objavljeno u: PLIVANJE

STARA GODINA -3 A NOVA +10 STUPNJEVA ZA KUPANJAC
Kanrtrida 31.12.2014. i Hotel Jadran 01.01.2015.
kupanjac
Već tradicionalno, triatlonci Rivala trude se živjeti zdravim životom a usput i neki od nas su dovoljno trknuti za čelićenje u moru usred zime. Usput, jedno kupanje nije bilo dovoljno nego se je moralo pokazati zube zimi i na Staru i na Novu godinu!
Trener Vanja je već pet godina tradicionalni zimski plivač, a ove je godine uspio nagovoriti i predsjednika kluba da mu radi društvo u zimskoj morskoj rekreaciji.

TRENER VANJA PREPLIVAO VELA VRATA

. Objavljeno u: PLIVANJE

OVOG SU VIKENDA TRENERI VANJA SERŠIĆ I LUKA BRNČIĆ SPOJILI UČKU I CRES
Nedjelja 07.09.2014.
novilist
Članak je objavljen u Novom Listu o plivačkom maratonu u kojem su naši treneri preplivali s Brestove na Porozinu te simbolično spojili i taj otok sa kopnom na naćin da nisu platili kartu za trajekt!

PLIVAČKI MARATON NOVI VINODOLSKI

. Objavljeno u: PLIVANJE

SREBRO NA 5000m U KATEGORIJI TE APSOLUTNA BRONCA I 2 ZLATA KATEGORIJA NA 1000m
Nedjelja 27.07.2014
broncaaps
Izvrsni rezultati triatlonaca i triatlonki TK RIVAL i u nedjeljnoj utrci plivačkog maratona u Novom Vinodolskom.
49 maratonaca je plivalo od plaže ispod hotela Lišanj oko otoka pred Novim, jedan krug za 1000m a pet za utrku 5000m.
U internacionalnoj konkurenciji naši triatlonci su se iskazali izvrsnim rezultatima te su osvojili pregršt odličja.